Status: Digital formidling

…innen faget digital formidling ønsker jeg å vite mer om hvordan kommunikasjon over nett, og gjennom det digitale, fungerer i praksis. Dette er et spennende fag som endrer seg hele tiden, noe som gjør det enda morsommere. Det gjør at i et slikt fag må man ha forståelse og ikke bare kunnskap, forståelse for hvordan det utvikler seg. Jeg ønsker å sitte igjen med en slik forståelse.

Da semesteret startet og det var tid for å blogge ble vi bedt om å skrive et innlegg om hva vi ønsket å få ut av kurset og hvordan vi skulle nå dette målet. Etter flere måneder med reflektering rundt diverse medierelaterte temaer sitter jeg igjen med en følelse av å ha oppnådd mye av det jeg forventet. Jeg har lært en masse om hvordan jeg skal uttrykke meg på nett, jeg har fått en klar formening om hva som trekker lesere, hva som skaper trafikk. Jeg er mer obs på hvorfor jeg klikker meg inn på de sakene jeg gjør enn det jeg var før. Jeg føler vel egentlig at den forståelsen jeg snakket om har kommet litt på plass.

Motivasjonen har gått litt opp og ned, men det vil den alltid gjøre. I det store og det hele føler jeg at jeg har klart meg veldig bra, jeg har har klart å holde følge med innleggene og det som har skjedd ellers. Lese- og bloggeplanen ble kanskje ikke fulgt 100%, men den holdt seg hvertfall på over 60% og det vil jeg si er ganske bra. Alt jeg har lært dette halvåret som blogger vil jeg ta med meg videre og jeg vil absolutt si at dette faget har levd opp til forventningene og vært både interessant og morsomt.

Eva Rikke

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s